Clienta Kompetens­försörjning

Hos oss finns ett genuint intresse för att utveckla individer och organisationer samt en stark drivkraft att göra nytta! Ända sedan Clientas start har vi levererat goda resultat genom att ha fokus på kompetens, kvalitet och service samt väl beprövad arbetsmetodik.

Vår styrka ligger också i att vi är både kunskapstörstiga och nyfikna. Vi följer därför med i forskningen inom de olika områden som vi arbetar inom. Ständiga förbättringar följer oss i vårt arbete.

Kompetensförsörjning – den röda tråden

Clienta etablerades 2003 och då arbetade vi främst med rekrytering och individuell karriärutveckling. Men, tämligen snart efter vår start utökades verksamheten till att även omfatta utveckling av chefer, ledare och team samt HR-support. Den röda tråden mellan våra verksamhetsområden är kompetensförsörjning – till företag och individer.

Våra klienter

Vi arbetar både som konsulter och utbildare och har glädjen att arbeta med företag inom många olika branscher; snabbrörliga konsumentvaror, life science industrin, tillverkande företag B2B, handelsföretag och tjänsteföretag. Våra klienter är allt från stora väletablerade bolag till små och medelstora entreprenöriella företag.

Unikt för oss är att våra klienter har ensamrätt på oss under vårt samarbete. Alltså arbetar vi endast med ett företag åt gången inom en specifik bransch. Detta är speciellt viktigt när vi arbetar med rekryteringsmetoden search/headhunting. Vi headhuntar aldrig medarbetare från våra klienter, men kan fritt söka potentiella kandidater hos ett företags konkurrenter.

Kärnvärden som förenar

Förutom vi som arbetar på Clienta så har vi ett nätverk av personer som vi kontinuerligt samarbetar med. Dessa är proffs inom sina områden och väljs utifrån vilket expertisområde som vi vill stärka upp inom. Gemensamt för oss är att vi står för samma kärnvärden som vi realiserar i varje interaktion såväl internt som externt.

Integritet

För oss innebär detta ärlighet, hög moral och etik, att vi står för vår åsikt samt att vi vet vad vi kan och inte kan.

Förtroende

Detta förknippar vi med pålitlighet, att leverera det vi åtagit oss, att inte lova mer än vi kan hålla samt att i alla lägen hedra konfidentialitet.

Positivt engagemang

Vi ser möjlighet och är kreativa problemlösare. Och, framför allt vi älskar det vi arbetar med och denna glädje smittar lätt av sig.

Stolhet och ambition

Vi levererar resultat och strävar alltid efter att höja standarden i vårt sätt att arbeta. Vidare är vi stolta över att bidra och göra skillnad.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Tror du att vi skulle kunna assistera dig eller din verksamhet så tveka inte av att höra av dig för en förutsättningslös kontakt. Vi ser fram emot att få höra mer om vad du/ni vill ha hjälp med och berätta mer om oss och våra arbetsmetoder.

Telefon

Du är välkommen att kontakta Camilla Hefvelin och du når henne på 070-211 96 63. Har hon inte möjlighet att svara när du ringer lämna ett meddelande så ringer hon tillbaka så snabbt som möjligt.

E-post

Föredrar du att ta en första kontakt via mail så går det givetvis bra. Maila antingen till camilla.hefvelin@clienta.se eller info@clienta.se.

Besöksadress

Vi finns i centrala Lund på adressen Östra Mårtensgatan 19, 1 vån (Lunds Kontorshotell), 223 61 Lund.

Kommer du med bil kan vi rekommendera parkeringshuset Dammgården (Brunnsgatan 2) som endast ligger ett stenkast från vårt kontor.

Från Lunds Centralstation tar det cirka 10 minuter att promenera hit. En utomordentligt trevlig promenad genom Lunds stadskärna!